Un român a găsit soluţia pentru a-şi încălzi locuinţa în mod gratuit

Un român se laudă că ar fi găsit soluţia pentru scutirea facturilor la gaze. În contextul în care preţurile au crescut, iar taxele sunt foarte mari, bărbatul spune că folosirea cocenilor de porumb reprezintă varianta economică prin care reuşeşte să încălzească locuinţa.

„Dragi prieteni mutați la țară! Am mai scris cândva că predau cursuri despre lene. Totuși, în lenea mea și cu kilogramele în plus, împreună cu nevasta, am adunat de pe câmp în câteva ore cinci butoaie de coceni. Anul acesta intenționez să dedic o săptămână pentru adunat coceni. Sunt câmpurile pline, deoarece de câțiva ani marea majoritate a tarlalelor cu porumb se recoltează cu combinele, sub formă de boabe, cocenii rămânând pe câmp „dâră”, foarte ușor de adunat. Ard repede, dar dau o căldură mare. Probabil veți spune că e rușinos să stau pe câmp să adun coceni, dar dacă economisesc o căruță de lemne, parcă se merită”, a transmis bărbatul pe Facebook.

Postarea a strâns numeroase comentarii şi aprecieri. Reacţiile contradictorii nu au întârziat să apară: „Și eu am făcut asta. Am invitat și o vecină, mi-a spus că-i este rușine și nu vine cu mine. Nu m-am supărat, au rămas mai mulți pentru mine”, „Am citit toate comentariile și am rămas uimită să văd că în afară de câteva excepții toată lumea găsește normal să culegi coceni (sau poate fi orice) de pe un câmp care nu îți aparține fără să ceri acordul proprietarului", au fost câteva dintre părerile internauţilor.

Vizualizări: 2,893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: