Loredana Groza, divorţ după 20 de ani de căsnicie

Divorț neașteptat în showbiz-ul românesc la începutul noului an. Este vorba de mariajul Loredanei Groza, apărând informaţii în tabloide despre celebrul jurat de la emisiunea ‘X Factor’ care s-ar iubi cu altcineva.

Loredana Groza este una din cele mai iubite cântărețe de la noi și era mândră de căsnicia ei longevivă. Se zvonește însă că juratul de la ‘X Factor’ ar fi divorțat în secret de tatăl fetei sale iar ea și Andrei Boncea ar avea acum vieți separate.

Detaliul care i-a lăsat pe fani cu multe semne de întrebare este verigheta lipsă din fotografiile publicate în ultimele dăți pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, tot internauții au sesizat o apropiere între ea și câștigătorul ‘X Factor’ care a reprezentat grupa sa. Solista a ținut să îi scrie un mesaj emoționant chiar de ziua lui, care a fost pe data de 5 ianuarie: «La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc».

Surse apropiate de cuplului Groza – Boncea au menționat că și soțul Andrei Boncea se bucură în prezent de atenția altei femei și și-a refăcut viața după despărțirea de Lori. Boncea este căsătorit de peste 20 de ani cu solista şi este un producător de film și televiziune. De asemenea, el este co-fondator al unei companii de producție de film și al unei companii de teatru.

Acesta a produs multe pelicule internaționale realizate în România, printre care: „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion. Acesta din urmă a fost chiar nominalizat la Premiul Oscar pentru film străin, în anul 2006. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au fost împreună preț de 23 de ani, însă iubirea se pare că s-a terminat acum brusc.

Deși extrem de transparentă, dezinhibată și extrovertită, Loredana Groza a fost mereu o fire discretă în ceea ce privește viața personală și relația cu bărbatul care a făcut-o mamă. Mariajul său a fost ținut departe de ochii curioșilor în tot acest timp.

Vizualizări: 93,884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: