Luat la palme de şoferul căruia i-a ridicat maşina parcată ilegal

Un şofer a făcut o adevărată criză de nervi când i-a văzut pe cei de la Ridicări Auto că îi pun chingile pe maşină. L-a luat la palme pe angajatul serviciului public, după care a fugit. Poliţistul local apucase să fotografieze maşina, astfel că şoferul nervos a fost repede prins. S-a ales cu amendă, dar şi cu dosar penal.

Incidentul s-a produs pe străduţa îngustă de la Registrul Auto, acolo unde era parcată şi maşina cu pricina. Cei de la ridicări nu au apucat să îşi facă bine treaba că s-au şi trezit luaţi la palme de individul nervos. „Venisem cu colegul meu şi cu poliţistul local care face parte din echipa de ridicări şi eu doar ce începusem să montez chingile. Încercam să remorchez maşina pentru a o duce de aici întrucât încurca traficul, iar şoferul acesteia s-a repezit la mine, nici nu ştiu de unde a venit, şi m-a îmbrâncit între maşina lui şi macaraua noastră. Mi-a tras două palme şi mi-a înfipt mâna în gât, după care a zis că scoate cuţitul şi ne rezolvă el pe toţi, că nu trebuia să ne legăm de maşina lui”, spune Ion Achim, cel agresat în această întâmplare nefericită.

Dosar penal şi 800 de lei amendă

De faţă a fost şi Vasile Brânzan, membru în echipa de ridicări auto, el spunând că nu a apucat să îşi dea seama de ceea ce se întâmplă la cât de repede s-au derulat evenimentele. „Colegul de la Poliţia Locală plecase puţin mai încolo pe stradă ca să fotografieze semnul cu Oprirea Interzisă şi coloana cu maşinile blocate în trafic de autoturismul parcat neregulamentar, iar colegul agresat tocmai se apucase să pună chingile pentru a ridica maşina respectivă. A venit şoferul la el în fugă de parcă era un uliu pe puiul de găină, aşa de repezit era. I-a înfipt ghearele în gât şi l-a şi lovit peste faţă şi în piept. I-am spus că nu-i face nimeni nimic, să se potolească, dar a zis că se duce după cuţit şi ne arată el nouă la toţi. Până a venit colegul poliţist el şi-a desfăcut chingile, s-a urcat la volan şi dus a fost, nu a mai stat de vorbă cu nimeni” povesteşte Brânzan.

Fotografiile făcute de poliţistul local la faţa locului i-au ajutat ulterior pe colegii acestuia să-l identifice pe conducătorul auto nervos şi să-i aplice o amendă de 800 de lei pentru scandalul pe care l-a făcut pe strada Dobrogeanu Gherea. Şoferul a fost amendat şi pentru că a parcat ilegal şi s-a ales şi cu o plângere penală la Parchet. Angajatul pe care l-a agresat şi-a scos certificat medico-legal pentru a proba că a fost lovit şi a depus şi fotografiile făcute la faţa locului, inclusiv cu faţa agresorului şi cu maşina parcată neregulamentar de către acesta.

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: