Arestat după ce şi-a violat iubita de 15 ani

Un tânăr de 19 ani a ajuns în arestul poliţiei după un viol „cu cântec”. Acesta este acuzat de o adolescentă de 15 ani, dar care şi-a minţit mama că merge în parcul de la Coloană, să alerge. A fost „pe centru” la întâlnire cu fostul iubit şi a ajuns târziu acasă, motivând că a fost dusă cu forţa într-o garsonieră şi violată. Poliţiştii au crezut în acuzele fetei, astfel că tânărul a ajuns în arest.

Minora de 15 ani a plecat marți seara de acasă cu pretextul că merge în Parcul de la Coloana Infinitului să alerge, dar de fapt a mers în centrul orașului, unde avea întâlnire cu fostul iubit mai mare cu patru ani, de care se despărțise în urmă cu două săptămâni. Se pare că acesta nu s-a împăcat cu ideea că între ei totul s-a terminat. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânărul de 19 ani din localitatea Tetila a luat-o pe minoră împotriva voinței sale și a dus-o cu un taxi la locuinţa unui prieten, unde prin exercitarea de acte violenţă a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta.

Când a reușit să scape, minora i-a povestit mamei prin ce a trecut și aceasta  a anunțat poliția. Femeia le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost acostată de tânăr în parcul de la Coloană, care a condus-o într-o garsonieră din Târgu-Jiu, iar prin acte de violenţă a întreţinut raporturi sexuale, însă în urma cercetărilor polițiștii au stabilit cu exactitate ce s-a întâmplat marți noaptea. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au emis pe numele agresorului ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate. Suspectul a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis arestarea lui Augustin Sichitiu pentru următoarele 29 de zile.

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: