Rezilieri de contracte la echipa finanţată de Sarcină

Mai mulţi jucători de la ACS Şirineasa, echipă finanţată de gorjeanul Nicolae Sarcină, şi-au reziliat contractele cu echipa. Este vorba de jucătorii Florin Costea, Mihai Mincă, Anghelina, Manole, Lăzărescu, Ov. Popescu, Vezan, Oiţă, Bărbuţ şi Miroiu, dar şi de antrenorii secunzi Mangalagiu şi Militaru.

Şirineasa este lider detaşat în liga a III-a, cu şanse reale la promovare. Rămâne însă de văzut cum va fi abordată partea a doua a campionatului. Antrenorul Dan Vasilică a spus pentru liga2.ro că nu este îngrijorat de aceste rezilieri, pe care le consideră normale. „S-au reziliat, într-adevăr, câteva contracte, dar se ştia dinainte că sunt câţiva jucători care vor să plece, alţii au jucat mai puţin. Astăzi li s-a dat salariile, totul la zi. Dacă s-ar reduce bugetul nu s-ar plăti totul la zi, nu? Noi suntem la zi cu absolut totul. Cine a vrut să plece i s-au dat hârtiile. Toate aceste decizii sunt normale. La orice echipă sunt jucători care îşi mai reziliază, care cer acordul de transfer. Din ce ştiu, mai sunt de venit o jumătate din jucători cu care se va discuta. Aş fi vrut să rămână toţi, dar dacă unii au cerut să plece...”, a spus Dan Vasilică pentru Liga2.ro.

Dan Vasilică a precizat că nu se pune problema unei reduceri de buget, acum fiind în discuţie unde să fie făcut cantonamentul de iarnă. (A.A.)

Vizualizări: 1,809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: