Luceafărul Oradea se mută la Petroșani

Consilierii locali din Petroșani au votat în ședința de marți, 12 septembrie, un acord de principiu pentru ca echipa de Liga a II-a Luceafărul Oradea să joace pe stadionul Jiul. "Proiect de hotărâre privind acordul de principiu în vederea desfăşurării activităţilor sportive (disputarea meciurilor oficiale) de către C.S. Luceafărul Oradea în incinta Complexului Sportiv Municipal Jiul Petroşani. Iniţiator: Primarul Municipiului Petroşani Florin Tiberiu Iacob – Ridzi", este tilul proiectului de hotărâre.

Echipa a fost cumpărată luna trecută de persoane din anturajul omului de afaceri Nicolae Sarcină. O altă echipă controlată de acesta, ACS Șirineasa, joacă la Petroșani meciurile de pe teren propriu în Liga a III-a.

Gorjeanca Lucia Vladimirescu, președinte la Luceafărul Oradea, a declarat pentru presa sportivă că nu a avut nicio discuție cu oficialii din Petroșani. "Deocamdată vom juca la Oradea. Nu ştiu de ce votează ei. (...) Nici măcar nu ştiu că îl supun la vot. Vă daţi seama că nu am de unde să ştiu ce discută consilierii locali de la Petroşani", a spus Lucia Vladimirescu. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 2,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: