Lucian Sânmărtean: Sper să ajut echipa cât mai mult

Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români, Lucian Sânmărtean (36 de ani), jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu.

Lucian Sânmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Deşi era dorit de multe alte echipe din prima ligă, Sânmărtean va îmbrăca tricoul echipei Pandurii.  
Preşedintele Narcis Răducan a declarat că prin transferul lui Sânmărtean s-a reuşit aducerea unuia dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga 1: „Sunt sigur că Lucian îl va ajuta pe Petre Grigoraş să şi pună în practică filozofia sa ofensivă de fotbal! Am reuşit să aducem unul dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga 1, un jucător la care şi el şi eu ţinem foarte mult. Îi urez bun venit lui Lucian şi aştept cu nerăbdare să-l văd jucând pe noul stadion”.

După ce a semnat contractul, Sânmărtean a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se declară fericit că va evolua la Pandurii Târgu Jiu. ”În această seară, după câteva negocieri, s-a perfectat transferul meu la Pandurii Târgu Jiu. Faptul că voi face parte, timp de un an, dintr-o echipă precum Pandurii nu poate decât să mă bucure. Sper să am evoluții bune și să ajut echipa cât mai mult. Mulțumesc din suflet familiei pentru sprijin și domnului Narcis Răducan”, a scris Sânmărtean pe pagina sa de facebook.

Sânmărtean a evoluat în sezonul trecut în Arabia Saudită, la fosta echipă a lui Victor Pițurcă, Al Ittihad, și a înscris 6 goluri în 20 de partide de campionat. Mijlocașul a mai jucat în cariera sa la echipe precum Steaua, Vaslui, Bistrița, Utrecht și Panathinaikos.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: