Ludovic Orban, atac la liderii PNL

Ludovic Orban a criticat joi pe facebook "foarte multe prostii" facute de lideri ai PNL care s-ar fi dat drept oameni ai presedintelui Iohannis. Orban a spus ca "foarte multi lideri au incercat si incearca in continuare sa se legitimeze prin usa deschisa pe care o au la Cotroceni", fara a da insa nume.

Postarea lui Orban:

Foarte multe prostii facute de conducerea PNL au putut fi impuse ca decizii in partid fiind prezentate in mod fals ca reprezentand vointa presedintelui. In realitate, sunt convins ca Johannis nu a stiut de cele mai multe dintre ele. Foarte multi lideri au incercat si incearca in continuare sa se legitimeze prin usa deschisa pe care o au la Cotroceni. Multe numiri de oameni au fost facute ca venind dinspre palat.


Este momentul sa intelegem ca renasterea PNL nu poate veni de la cei care se prezinta in mod fals ca fiind favoriitii presedintelui. Renasterea PNL nu poate veni decat din coborarea cu picioarele pe pamant, din intoarcerea cu fata la oameni, din dialogul permanent cu societatea, din ascultarea vointei reale a oamenilor, din alegerea acelor liberali care au ca sursa a legitimitatii increderea membrilor de la baza PNL si increderea cetatenilor romani.

Altfel vom face rau si PNL si lui Klaus Johannis

Vizualizări: 1,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: