Luis Popa, criticat de șeful de partid în "criza gunoaielor"

Scandalul gunoaielor pare că se adâncește tot mai mult, iar tensiunile în rândul primarilor sunt tot mai mari. Mai mulți edili din Gorj au fost obligați să dubleze tarifele, tocmai pentru ca cetățenii să nu rămână cu deșeurile la poartă.

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul PSD Mihai Weber l-a taxat pe șeful Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor Gorj, Luis Popa, cel care a fost acuzat de primarul din Drăguțești că i-a transmis să dubleze prețul la gunoi. Parlamentarul spune că declarațiile lui Popa nu vrea își aveau rostul, tocmai pentru faptul că își depășește atribuțiile.

”Urmează să am o discuție și cu președintele Consiliului Județean, dar și cu ceilalți factori implicați. Pe bună dreptate există o nemulțumire a cetățenilor și a primarilor, mai ales că vorbim despre o majorare a tarifelor. Referitor la modul de abordare a domnului Popa, eu cred că nu își avea rostul și că își depășea atribuțiile. Trebuie să înțelegem că sunt unii care vor să câștige capital propriu, imagine. Nu mă refer la această persoană. Am avut discuții pe tema respectivă și urmează să parcurgem niște etape clare”, a spus Mihai Weber.

Weber le-a transmis și un mesaj colegilor din PSD. ”Cred că au înțeles că atunci când ai un punct de vedere trebuie să ai girul formațiunii politice. Nu poți să vorbești în numele partidului, dând anumite sugestii. Trebuie să te gândești foarte bine că astfel de lucruri nu se răsfrâng asupra imaginii partidului. Aceste lucruri le-am discutat și cred că au înțeles”, a mai declarat deputatul social-democrat.

Liderii Partidului Social Democrat nu au comentat asupra subiectului privind apariția firmei Supercom, aceasta aparținând unui fost senator social-democrat, Ionel Ciuclea.

Vizualizări: 1,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: