Luis Popa, în locul lui Claudiu Manta

Unul dintre social-democraţii prinşi în sondajul PSD pentru a desemna candidatul la Primăria Târgu Jiu s-a retras pentru a-i face loc în listă lui Luis Popa, pe care partidul îl lăsase pe dinafară. Claudiu Manta a spus că el nu îşi dorea o candidatură la Primăria Târgu Jiu şi că de aceea s-a retras.

Social-democratul Claudiu Manta a confirmat parţial informaţia obţinută pe surse de jurnaliştii de la Radio Infinit. „Astea sunt informaţii pe care trebuie să le solicitaţi preşedintelui partidului, mi se pare normal să nu confirm şi nici să infirm o astfel de informaţie, deoarece comunicarea trebuie să vină de la conducere. Eu am spus încă de acum 7-8 luni că nu îmi doresc să intru într-o asemenea cursă. Cred că sunt persoane mult mai potrivite din PSD care să câştige această cursă”, a spus Manta, precizând că a avut discuţii cu conducerea partidului pentru a fi scos din sondaj.

La rândul lui, Luis Popa a spus că este prins în sondaj şi că în luna ianuarie se vor afla rezultatele. „Eu am întrebat în urma informaţiilor date pe surse în presa locală şi mi s-a spus că sunt prins în sondaj. Sincer, nu ştiu dacă am fost sau nu de la început. Ştiu că acum fac parte din acest sondaj”, a spus Luis Popa.

PSD vrea să afle părerea târgujienilor în legătură cu următoarele persoane: Aurel Popescu, Adrian Tudor, Mihai Prunariu, Gabriel Giorgi, Adi Cîmpeanu, Luis Popa, Romeo Chiriac şi Ciprian Florescu.

Vizualizări: 2,908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: