ALDE Gorj, ţintă ambiţioasă la europarlamentare

Preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, nu doar că şi-a propus un scor din două cifre la alegerile europarlamentare din luna mai 2019, dar vrea un scor cu 2 în faţă. „Organizaţia ALDE Gorj şi-a propus un rezultat destul de ambiţios pentru alegerile europarlamentare, în jur de 20%”, a spus Iordache, menţionând că au fost refăcute 80% din organizaţii în ultimele trei luni.

Acesta a avut o veste rea pentru celelalte partide. Anul viitor vor mai trece la ALDE câţiva primari. „Noi discutăm mereu cu primarii, vor fi primari care ni se vor alătura din 2019. Depinde şi cât de bine vom reuşi noi să implementăm proiectele pe care ni le-am propus. Oamenii trebuie să vadă că găsesc în noi un partener serios, să îşi dorească să facă parte din această echipă”, a spus Iordache.

Anul acesta, primarul de la Teleşti, Ion Mischie, a anunţat că va candida în 2020 de la ALDE, dar şi alţi primari, printre care Bucurescu de la Slivileşti, participă în calitate de invitaţi la şedinţele partidului condus de Iordache. (A.A.)

Vizualizări: 1,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: