Mădălina Bîzu, condusă pe ultimul drum. Ce farsă macabră i-au făcut prietenii anul trecut!

Tânăra de 25 de ani care a murit într-un accident cumplit a fost înmormântată luni, la Drăguțești, la ceremonie participând familia și prietenii. Roxana Mădălina Bizu și-a pierdut viața pe 28 aprilie, într-un accident rutier la Peștișani. Înainte cu câteva zile, un ziar local publicase un articol despre Mădălina, tânăra afirmând că este interesată de o carieră în televiziune. Peste câteva zile, pe 7 mai, Mădălina împlinea 25 de ani.

Era ora 1 noaptea, iar Mădălina venea dinspre Tismana. Potrivit polițiștilor, accidentul a fost anunțat prin serviciul 112. La fața locului s-a încercat resuscitarea fetei, dar în zadar. Mașina în care se afla s-a izbit de un stâlp. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că o tânără de 24 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67 D, localitatea Peștișani, din direcția Tismana spre Târgu Jiu, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă, a pierdut controlul direcției și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public. Tânăra era singură în autoturism. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a acordat primul ajutor victimei, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a constatat decesul tinerei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțat Poliția.

Prietenii fetei sunt uimiți că Mădălina circula cu viteză, deoarece tânăra nu obișnuia să facă acest lucru.

Farsă macabră

De la vestea morţii Mădălinei, pe Facebook au apărut zeci de mesaje de regret ale prietenilor sau cunoscuților, însă câteva rânduri ies în evidență. „Anul trecut, nu mai știu exact cine, a postat că ar fi murit fata asta și după câteva ore ea a lăsat comentariu ca era farsă. Și că trăiește”, a postat o tânără pe Facebook.

Galerie foto






Vizualizări: 13,608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: