Mădălina Manole a avut ultimul spectacol în Gorj

Mădălina Manole, „fata cu părul de foc”, a decis să părăsească scena vieţii, publicul dar şi familia, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreaţa de muzică uşoară s-a sinucis în această dimineaţă chiar în locuinţa ei din Otopeni. Numele acesteia rămâne legat de judeţul Gorj după ce s-a confirmat că Mădălina Manole aurcat pentru ultima dată pe o scenă la Ţicleni, acum două săptămâni.

Toate ziarele şi televiziunile au renunţat ieri să vorbească despre criza politică şi economică şi au dedicat fiecare minut morţii Magdalena Mircea cunoscută de public sub numele de Mădălina Manole. Anchetatorii au făcut publice primele cercetări de unde reiese că s-a otrăvit cu pesticid. Nimeni nu înţelege gestul artistei, care şi-a luat adio printr-un sms, mai ales că în urmă cu o zi dăduse un interviu unde spusese cât de fericită şi împlinită este după naşterea copilului.

Primarul din Ţicleni: Radia de fericire

Ultima întâlnire cu publicul a avut-o în urmă cu două săptămâni în judeţul Gorj cu ocazia Zilelor Oraşului Ţicleni. “Acum două săptămâni am sărbătorit la Ţicleni Zilele Oraşului, printre invitaţii care au întreţinut atmosfera a fost şi Mădălina Manole.  Eu nu am vorbit cu ea pentru că de organizare s-a ocupat impresarul Bebe Mihu. Ce pot să vă spun că atunci când a urcat pe scenă parcă radia de fericire, a zâmbit continuu. Eu eram chiar lângă scenă. După primele două melodii câţiva copii au urcat lângă ea, apoi i-a chemat pe toţi de s-a umplut scena. Tot timpul a fost cu mâna pe ei şi îi privea. S-a văzut că iubeşte copiii. În rest nu am ce să vă spun. Am auzit că a murit şi ne pare rău. Avea o voce de excepţie“, a declarat Ilie Ungureanu, primarul oraşului Ţicleni.

Impresarul: Mădălina se schimbase

Bebe Mihu, impresarul cu care Mădălina Manole a lucrat aproximativ 20 de ani, a sesizat schimbări la „fata cu părul de foc“, dar a dat totul pe seama oboselii. „Ultima dată când am văzut-o a fost la Ţicleni în judeţul Gorj la Zilele Oraşului. Atunci mi s-a părut schimbată. Nu era Mădălina pe care o ştiam şi cu care am lucrat 20 de ani. Nu am avut timp să vorbesc foarte mult cu ea că a trebuit să mă ocup de organizare. Am crezut că este obosită, pentru că a venit cu maşina şi a condus tot drumul de la Bucureşti. Săptămâna trecută am vorbit cu ea de câteva spectacolele la mare şi a acceptat. Trebuia să înceapă din august. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Am rămas şocat. Dacă nu mă înşel şi nu cred, la Ţicleni a fost ultimul ei spectacol. Trebui să mai susţină unul la Târgu-Mureş dar cred că nu a mai fost”, a spus impresarul Bebe Mihu.

Informaţia a fost confirmată de autorităţile din Târgu-Mureş. Înainte să moară, Mădălina Manole i-a trimis un mesaj soţului: “Ştiu că mă iubeşte multă lume şi îmi pare rău, dar nu mă mai simt frumoasă!“. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: