Maestrul naiului, bunic pentru a doua oară

Ştefan Popescu, directorul adjunct al Şcolii Populare de Artă, va deveni bunic pentru a doua oară în aproximativ două săptămâni. Omul care a făcut senzaţie cu Digifonful îşi face deja planuri pentru băieţelul pe care-l aşteaptă din partea fiului său. Maestrul speră ca nepoţelul să-i moştenească pasiunea şi să continue tradiţia familiei.

Nepoţelul lui Ştefan Popescu, care fi adus pe lume la sfârşitul acestei luni, se va numi Ayan Zian, Zian fiind numele de botez al părintelui Arsenie Boca. Maestrul mai are o nepoţică, tot din partea fiului, pe care o cheamă Anisia şi are 4 ani. Directorul adjunct al Şcolii Populare de Artă este foarte bucuros că familia se va mări cu încă un membru şi speră ca băieţelul să-i moştenească talentul. „Am doi copii, o fată şi un băiat. Prima dată am devenit bunic în urmă cu 4 ani, iar acum mă pregătesc să devin din nou bunic. De data aceasta nora mea va aduce pe lume un băieţel. Sper ca nepotul meu să continue tradiţia familiei, mai ales că tatăl său a cântat la nai de la vârsta de 6 ani”, a declarat Ştefan Popescu. Maestrul naiului continuă să se bucure de apreciere atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. Ştefan Popescu a creat zilele trecute momente incendiare la Neatza, unde Răzvan şi Dani au rămas impresionaţi de digifonf, instrumentul cu care maestrul a înnebunit internetul. În doar câteva zile filmuleţele postate pe Youtube au strâns peste un milion de vizualizări.

Agendă încărcată pentru vară

Omul-orchestră, pentru că aşa i se mai spune naistului gorjean, este recunoscut pentru pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru instrumentele de suflat. Acesta deţine cel mai mare nai format din 50 de tuburi, cântă la frunză, solniţă, nucă, morcov, paie, lingură, sticlă şi conduce cea mai mare clasă de naişti din ţară. Ştefan Popescu a impresionat juriul de la „Românii au talent” cu instrumentele sale ciudate, iar în urmă cu câteva zile a primit o invitaţie pentru X Factor. „Am primit o invitaţie pentru X Factor în luna iulie. Mi s-a propus să cânt cu vocea o strofă şi cu pseudo-instrumentele. Încă nu m-am decis dacă voi participa sau nu la acest show. Cert este că în perioada 28-30 august voi în Franţa la un spectacol. Am fost invitat acolo de preşedintele Asociaţiei Internaţionale de Folclor şi am acceptat invitaţia. Chiar dacă am multe solicitări pentru spectacole, elevii mei de la Şcoala Populară de Artă nu vor avea de pierdut în perioada în care voi fi plecat. În absenţa mea, orele îmi vor fi ţinute de către fiul meu Ciprian şi el profesor de nai în cadrul instituţiei”, a declarat Ştefan Popescu.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: