Capotă: Bineînţeles că îmi depun candidatura

Gigel Capotă, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, anunţă că va candida la concursul ce îl va „titulariza” pe post. Capotă spune că îndeplineşte condiţiile necesare pentru selecţia organizată de Consiliul de Administraţie al unităţii spitaliceşti.

„Bineînţeles că îmi depun candidatura. Mă motivează proiectele pe care le-am început, proiectele finalizate. Pentru mine toate proiectele sunt importante, pentru că toate sunt gândite cu scopul de a creşte calitatea actului medical. Am văzut condiţiile, nu am nicio problemă. Voi reface proiectul de management, trebuie actualizat”, a declarat Gigel Capotă, managerul interimar al Spitalului Judeţean.

La prima încercare a conducerii spitalului de a promova un manager prin concurs au mai participat medicul Gheorghe Neaţă şi economistul Adrian Grecu. Neaţă nu a luat încă o decizie privind o nouă candidatură. „Nu ştiu”, a spus, expeditiv, medicul Neaţă.  

Noul manager va conduce Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu pe o perioadă de 4 ani. Cei interesaţi de post pot depune candidatura până în data de 25 iulie. Susţinerea proiectului de management a fost programată pentru 9 şi 10 august.

Vizualizări: 1,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: