„Doina Gorjului” luptă alături de Melania

Mai mulţi artişti din Gorj şi nu numai vin în sprijinul unei gorjence bolnave. Este vorba de Melania Muicu, în vârstă de 40 de ani, din Târgu Cărbuneşti, angajată a Aparegio, care a fost diagnosticată cu cancer şi are nevoie de sprijin financiar pentru a putea face faţă cheltuielilor cu tratamentul pe care îl urmează la o clinică din Turcia. Femeia va trece în curând şi printr-o operaţie. În acest sens, conducerea Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” va organiza joi, 28 iunie, la restaurantul Rebecca din Târgu Jiu, un spectacol caritabil intitulat „Luptăm alături de Melania”.

În cadrul spectacolului vor avea reprezentaţii artiştii Maria Ghinea, Natalia Gorjanu, Ilie Dură, Emil Badea, Adriana Soreanu, Nicu Fîciu, Valentina Macarie, Ion Drăgan, Geogiana Bârsac, Reli Sanda, Florin Grigore, Aura Stoican, Cosmin Bîrlan, Nicoleta Lătăreţu, precum şi directorul artistic al ansamblului, Claudia Torop. „Vă rog din nou să fiţi alături de mine şi vă aştept la Restaurantul Rebecca”, a spus Melania Muicu.

Spectacolul va începe la ora 19:00, iar preţul unui bilet este de 25 lei. Cei care doresc pot face donaţii şi în contul deschis pe numele de Muicu Daniela Melania la BRD: RO42 BRDE200 SV09865712000.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: