Mai multe primării caută firme să se ocupe de iluminat. Cât oferă!

Primăria Turceni a scos, din nou, la licitație serviciul de iluminat din oraș. Autoritățile caută o firmă care să se ocupe de întreținerea iluminatului public, revizia și reparațiile, dar și monitorizarea acestuia.

Primăria a pregătit un buget de 250 de mii de lei pentru firma căreia îi va delega acest serviciu.

Mai exact, contractul constă în “exploatarea, întretinerea, revizia și repararea sistemului de iluminat public, inclusiv activitatea de dispecerizare și monitorizare a sistemului de iluminat public”, potrivit anunțului făcut de autoritățile locale.

Licitația se va încheia pe 15 aprilie. Este a doua oară când autoritățile din Turceni încearcă să găsească o firmă pentru aceste servicii. Au mai organizat, în martie, o licitație pentru același obiect, dar fără succes.

Nu este singura primărie care a decis să delege acest serviciu. Primăria Baia de Fier, de exemplu, vrea și ea o firmă care să se ocupe de tot sistemul de iluminat public din comună. Să-l modernizeze, să-l facă mai eficient și să-l extindă. Aici, și bugetul este unul mult mai mare. Circa 4,7 milioane de lei pentru cinci ani.

Vizualizări: 756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: