Sistemul de canalizare, aproape finalizat la Turburea

Autoritățile locale din comuna gorjeană Turburea pot răsufla liniștite, pentru că sistemul de canalizare din localitate este aproape finalizat. Cel mai probabil, în două luni investiția va fi recepționată.

Investiția la sistemul de canalizare al comunei Turburea se ridică la aproximativ 155.000.000 de lei. Lucrările au început în urmă cu patru ani și ar fi trebuit să fie gata, dacă s-ar fi lucrat constant.

Vorbim de un sistem de canalizare de 25 de kilometri, care a cuprins toată localitate și care, cel mai probabil, va fi recepționat în câteva luni. ”Sistemul de canalizare este aproape gata. Ar mai fi de băgat pompele în stațiile de epurare și de făcut câteva legături și racorduri. Nu mai este mare lucru de făcut, dar știu că de obicei treaba mai complicată e la final. Eu am vorbit cu constructorul și mi-a garantat că totul este în regulă și vor termina în câteva luni. Dacă ar munci constat două luni, sistemul va fi recepționat în 2 luni. Lucrările la această investiție au început de acum patru ani, numai că firmele au și alte lucrări. De aceea se întârzie și nu se respectă termenele”, a declarat primarul Ion Bîrcă.

La sistemul de canalizare au fost deja racordate satele Turburea, Șipotu și Spahii și ar mai trebui legate aproximativ 300 de gospodării din satul Poiana.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: