Mai mulţi soferi în stare de ebrietate

Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost depistat de poliţişti, la data de 23 septembrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu. Testarea alcoltest a bărbatului a indicat o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la data de 24 septembrie polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au depistat, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din comuna Fărcășești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Școlii, din orașul Rovinari. Testarea alcoltest a bărbatului a indicat o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hidrocentralei, din aceeași localitate.

Testarea alcoltest a bărbatului a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: