Mai mulți șoferi prinși sub influența băuturilor alcoolice

Un tânăr de 24 de ani, din orașul Bumbești Jiu, conducea în noaptea de 22/23 decembrie un autoturism pe strada Victoriei, din localitate, având o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea polițiștilor de a se deplasa la spital perntru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, acesta a refuzat părăsind locul faptei, cu autoturismul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii gorjeni au mai prins un bărbat de 41 de ani, din comuna Fărcășești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Fărcășești, având o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt șofer de 26 de ani, din Craiova, cobora din Rânca spre Novaci având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și un șofer de 36 de ani, din comuna Ciuperceni, s-a ales cu dosar penal după ce a condus un autoturism, pe DJ 673 /A Mătăsari, având o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vizualizări: 3,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: