Horoscop

Valabil pe 19 noiembrie

Berbec: O să vă bucuraţi de succes, de câştiguri, mai aveţi de muncit pân-acolo şi de avut răbdare. Încep să vină banii, vă daţi ok-ul şi pentru un contract pe care trebuia să-l semnaţi mai demult şi o să vă puneţi la adăpost.

Taur: Se poate să vă ocupaţi de casă, de familie, să nu vă intersectaţi la muncă de-acasă cu şcoala online a copiilor. Aveţi energie, apar noi motivaţii ca să munciţi cu spor şi o să aveţi o continuitate ca proiectul e de cursă lungă şi promite bani frumoşi.

Gemeni: Se poate să revină cineva care-o fi cerut o pauză de relaţie, s-a convins că nu-i e bine fără voi şi s-a întors. Poate faceţi un efort financiar pentru copii, să nu le lipsească nimic la şcoală, la grădiniţă şi să acoperiţi toate cheltuielile casei.

Rac: Se vine cu o ofertă de colaborare şi o să vă atragă cu ceva anume şi se pare că n-o să regretaţi. O să faceţi o economie în perioada asta ca să puteţi face aprovizionarea de iarnă, să adunaţi ce ştiţi că se consumă, ca să nu faceţi, totuşi, risipă.

Leu: E bine să verificaţi carduri, legitimaţii, permise de tot felul, să nu fie expirate şi să rămâneţi pe dinafară. E o perioadă favorabilă studiului, puteţi recupera nişte cursuri, să daţi şi un examen ca să treceţi de la o materie la alta, să alegeţi ce vi se potriveşte.

Fecioară: Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună dacă renunţaţi la critici, împachetaţi şi voi frumos ce vreţi să transmiteţi. Apare o sursă de bani, poate fi o reluare a unei activităţi care v-a adus o vreme bani, şi-acum e din nou nevoie de voi la munca respectivă.

Balanță: O să vă ocupaţi şi de voi, vă duceţi la tuns, la stilist, la masaj, cosmetică şi daţi refresh total. O să vă eliberaţi de nişte greutăţi şi o să faceţi lucruri care vă fac plăcere, să nu mai depindeţi de alţii, să vă rupeţi de ce vă condiţionează.

Scorpion : Vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri să luaţi în discuţie o colaborare - că s-ar putea să vă intereseze. O să puteţi rezolva situaţii mai vechi care v-au ţinut încurcaţi şi o să faceţi progrese la slujbă, în plan profesional încep să curgă beneficiile.

Săgetător: V-aţi putea implica într-o acţiune caritabilă şi să găsiţi o formulă la-ndemână ca să fiţi cât mai eficienţi. Se pare c-o să daţi refresh unor relaţii care se pierduseră din cauza pandemiei, sau pentru c-aţi fost pur şi simplu ocupaţi şi vreţi să vă regrupaţi măcar online.

Capricorn: Se poate să aflaţi un răspuns de la cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi şi-a lipsit şi o să vedeţi dacă e scuzabil, sau nu. O să cheltuiţi nişte bani ca să aduceţi un plus de confort acasă, şi să puteţi lucra, să se facă şi şcoala de-acasă, şi-o să faceţi nişte schimbări.

Vărsător: O să faceţi un efort să ţineţi pasul cu nişte cursuri, poate-aveti de dat teste şi aveţi poate, probleme cu aparatura, cu aplicaţiile. Poate faceţi un drum în alt oraş, zilele-astea, dacă azi, sunteţi prinşi cu treburi şi semnaţi un contract, ori poate faceţi nişte achiziţii.

Pești: Dacă nu vă puteţi deplasa ca să fluidizaţi afacerile o să trebuiască să rezolvaţi totul online. O să rezolvaţi nişte probleme cu banca, să nu rămâneţi în urmă cu ratele, să mai cereţi o suplimentare, vă aflaţi într-o situaţie în care aveţi nevoie de puţin ajutor.

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: