Zeci de persoane protestează la această oră în Piața Victoriei: „Deschideţi pieţele!”

Zeci de producători agricoli şi muncitori din domeniul agricol veniţi din mai multe zone ale ţării participă, miercuri, la o manifestaţie în Piaţa Victoriei, în semn de protest faţă de decizia Guvernului de închidere a pieţelor care funcţionează în spaţii închise.

Protestatarii scandează „Deschideţi pieţele!” şi „Vrem să muncim, nu să murim!” şi afişează pancarte inscripţionate cu mesajele: „Supermarketurile-n câştig, ţăranii evacuaţi în frig!”, „Vrem soluţii concrete, nu ţărani evacuaţi din pieţe!”, „Pieţele pentru producătorii români!”, „Susţineţi ţăranii! Sprijinul tău e sămânţa acţiunii noastre”, „Agricultura familială la scară mică – ţărănească”.

În timpul mitingului, mai mulţi reprezentanţi ai producătorilor şi lucrătorilor agricoli au fost primiţi în Palatul Victoria pentru discuţii cu reprezentanţii Guvernului.

Reamintim că în Gorj sunt trei piețe închise, la Motru, Bumbești-Jiu și Mătăsari, iar pentru ca acestea să poată funcționa, a fost pusă condiția desfacerii unor pereți laterali.

Vizualizări: 1,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: