Horoscop

Valabil pe 9 octombrie

Berbec: Poate va trebui să daţi email-uri, telefoane, să-i struniţi pe datornici să vă dea înapoi banii pe care vi-i datorează să nu-i facă uitaţi. O să vă capteze interesul un proiect care v-ar pune şi mintea şi sufletul în mişcare şi or să vă mai ajute şi cei din jur, dacă le cereţi ajutorul.

Taur: E momentul marilor întâlniri şi vă puteţi găsi omul vieţii voastre şi să va-ntemeiați o familie pentru c-aşa vă simţiţi împliniţi. O să vă asociaţi cu nişte colaboratori ca să puneţi pe roate o afacere pe care vă consideraţi în stare s-o duceţi la bun sfârşit, c-aveţi suficiente resurse interioare.

Gemeni: Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să vă descurcaţi frumos cu toate obligaţiile financiare, luna asta. Se pare c-o să descoperiţi o metodă de a vă delecta în timpul liber cu ceva care o să vă elibereze de stresul acumulat şi o să deveniţi şi mai creativi.

Rac: Poate-o să vă faceţi timp să urmaţi nişte cursuri, să vă cultivaţi un hobby de pe urma căruia o să puteţi câştiga şi bani, la o adică. O să va-ngrijiți mai mult de sănătate, să vedeţi ce mai trebuie făcut, ce tratament e de urmat dacă vreţi copii, sau ca să fiţi buni, zdraveni.

Leu: O s-aveţi de făcut nişte deplasări ca să puneţi în relaţie nişte oameni pentru un proiect personal sau de serviciu. Se pare c-o să mai investiţi nişte bani în casă, cumpăraţi mobilă, aparatura ca să fiţi la zi cu tehnica modernă, să le asiguraţi şi copiilor condiţii optime de studiu.

Fecioară: Se pot rezolva toate acele situaţii legate de şcoală, de examene, de transfer dintr-o grupa în alta, sau la altă şcoală. Se poate să semnaţi un contract care să vă aducă, în mod constant bani şi să urmeze un an mai bun din punct de vedere financiar, c-o să mai aveţi vreun extrajob.

Balanță: E momentul să va-ngrijiți mai serios de voi, să nu lăsaţi să se agraveze vreo afecţiune că o să vă coste cam scump. O să puteţi face rost de bani dintr-o activitate extraprofesională şi o s-aveţi parte de o relaxare financiară ca să vă rezolvaţi problemele acestei perioade.

Scorpion: O să obţineţi acele acte fără de care nu puteţi avansa, nici la şcoală, nici la serviciu şi o să intraţi în linie dreaptă cu toate demersurile. Se dă startul într-o nouă aventură profesională şi o să contribuiţi cu tot ce se poate ca să fiţi la înălţime, să vă reconfiguraţi carieră.

Săgetător: Poate depuneţi un efort suplimentar să vă eliberaţi de o greutate de pe suflet şi vă destăinuiţi cuiva, poate chiar persoanei în cauză. Vă vin idei de afaceri, poate lucraţi deja, la nişte proiecte la care veţi aduce unele îmbunătăţiri ca să sporiţi câştigul, dacă faceţi ca totul să fie şi mai profitabil.

Capricorn: Se încearcă o colaborare cu voi, să puneţi umărul la o afacere de care n-aţi profita doar voi, ci şi alţi oameni. Or să vă intre bani, faceţi plăti şi achiziţii, vă gestionaţi că lumea finanţele ca să nu staţi cu grijă zilei de mâine, să nu rămâneţi în pană de bani.

Vărsător: Poate va-nscrieți într-o cursă pentru ocuparea unui post ca să deveniţi lideri, şi şanse chiar sunt, c-aveţi vocaţie. Apar noutăţi care să vă suscite interesul, să vă implicaţi poate într-o activitate de grup, într-o campanie ca să salvaţi ceva, oameni, locuri, monumente, ceva de valoare.

Pești: Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva în weekend şi faceţi rezervări, c-oți fi dat de o cazare mai ieftină, folosiţi vouchere de călătorie. Se-adună bani şi-o să vă puteţi achita toate datoriile ca să staţi fără vreun stres, vă luaţi şi ce vă trebuie pentru casa, pentru copiii care au nevoie de multe lucruri în perioada care urmează.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: