Marcatorul golului, atacat: „Le venea până la buric”

Aerostar Bacău nu a digerat încă eşecul de pe teren propriu în faţa gorjenilor de la Pandurii Târgu Jiu. Pandurii a deplasat în Moldova o echipă de copii, media de vârstă fiind de 20,1 ani. Unicul gol al meciului a fost marcat de Măicăneanu, un fotbalist de 18 ani despre care antrenorul gazdelor a spus că „le venea până la buric” celor doi fundaşi centrali ai săi.

La debutul în noul sezon al Ligii a 2-a Casa Pariurilor, Pandurii Târgu Jiu a furnizat surpriza etapei, învingând în deplasare pe Aerostar Bacău. Gorjenii au deplasat la Bacău un lot foarte tânăr, cu o medie de vârstă de 20,1 ani, iar unicul gol al jocului a fost înscris de cel mai tânăr jucător de pe teren, Iulian Măicăneanu.

Antrenorul gazdelor, Cristian Popovici, a spus că formaţia sa a făcut greşeli impardonabile la gol: „Consider că am luat un gol nepermis de uşor, nu mă aşteptam ca, având doi fundaşi centrali cu talie, să primim gol cu capul de la un jucător care, cu ghilimelele de rigoare, le vine până la buric”.

 Jucătorii, crescuţi de Pandurii

Trecând peste problemele de lot cu care se confruntă la debutul în noul sezon, antrenorul Adrian Bogoi a deplasat la Bacău un lot de 16 jucători, majoritatea tineri formaţi de Centrul de Copii şi Juniori al clubului Pandurii. Mai exact, zece din actualii panduri au făcut junioratul la echipă.

Antrenorul Adrian Bogoi crede că şi norocul a fost de partea echipei Pandurii: „Sigur că putem să ne dezvoltăm jocul, dar mulţi dintre copiii pe care îi antrenez sunt veniţi la echipă de numai două săptămâni. În următoarele săptămâni trebuie aduşi la echipă câţiva jucători cu experienţă, pentru a avea un joc foarte bun şi competitiv. Poate că a fost o victorie norocoasă, dar ăsta e fotbalul, ai nevoie şi de un pic de noroc”.


Jucătorii trimişi pe teren de Pandurii în meciul cu Aerostar Bacău:

Mihai Cotolan (19 ani, venit de la CS Popeşti-Leordeni)

Alexandru Vodă (20 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Denis Brînzan (21 ani, cpt. Pandurii Târgu Jiu)

Robert Dănescu (17 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Robert Gheorghe (22 ani, venit de la CS Popeşti-Leordeni)

Daniel Ciobanu (24 ani, fost jucător la Luceafărul Oradea)

Alexandru Vasilescu (21 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Drilon Cenaj (20 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Cristian Raiciu (22 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Iulian Măicăneanu (18 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Alexandru Trancă ( 20 ani, fost jucător la „U” Cluj)

George Tudoran (22 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Daniel Pîrvulescu (21 ani – Pandurii Târgu Jiu)

 Rezerve neutilizate:

Alexandru Opriţa (21 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Alexandru Teodosescu (17 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Adrian Semen (17 ani – Pandurii Târgu Jiu)

Vizualizări: 2,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: