Marian Pleaşcă a revenit să ajute Pandurii

Jucător de bază al echipei Pandurii Târgu Jiu în perioada de glorie a formaţiei gorjene, Marian Pleaşcă a revenit la antrenamente. Pleaşcă revenise la Târgu Jiu la jumătatea sezonului trecut, după ce a evoluat la mai multe formaţii de Liga 1.

Clubul Pandurii a anunţat că mijlocaşul Marian Pleaşcă a revenit de luni la antrenamentele echipei după ce fusese învoit în prima parte a pregătirii de vară. Fostul jucător al echipei Pandurii în Liga 1, Marian Pleaşcă, a revenit sezonul trecut la formaţia gorjeană, iar acum s-a alăturat din nou echipei pentru a pregăti noul sezon.

Pleaşcă a evoluat deja în amicalul cu Viitorul Şimian în care a marcat un gol şi a dat o pasă de gol, dovedind că e unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lot.  Marian Pleaşcă a făcut junioratul la Pandurii şi a debutat la echipa a doua a clubului în 2009, iar din 2010 a evoluat la prima echipă a pandurilor timp de şase ani. A fost transferat apoi de FCSB, evoluând apoi tot în Liga 1 pentru FC Voluntari, Gaz Metan Mediaş şi UTA.

Ajuns şi el mai târziu la Târgu Jiu, columbianul Felipe Acosta se pregăteşte şi el în continuare alături de echipă. Dintre jucătorii care au fost sub contract cu Pandurii sezonul trecut se mai pregătesc cu lotul pandurilor Alexandru Opriţa, Cătălin Iovicin, Carlos Corduneanu, Horaţiu Peia, Marian Habet, Raul Cojocaru, Emmanuel Okeke şi Ovidiu Rasoveanu. Alături de aceştia s-au mai pregătit şi alţi doi foşti jucători ai echipei Pandurii, Adrian Tănăsoiu şi Bogdan Dănăricu. 

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: