Steaua a anulat amicalul cu ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu avea programat un meci amical cu Steaua pentru sâmbătă, 24 iulie, ultimul înainte de debutul noului sezon. Echipa din Târgu Jiu nici nu a anunţat acest amical dar Steaua a comunicat miercuri că acesta nu se va mai disputa pentru că cele două echipe urmează să joace meciul direct în etapa a doua a acestui sezon.

Sâmbătă, cu o săptămână înainte de debutul în noul sezon, ACS Viitorul Târgu Jiu avea programat, conform site-ului oficial al echipei Steaua, un meci amical care urma să se dispute la Bucureşti. Amicalul nu se va mai disputa, după cum a anunțat nou-promovata în Liga 2. ”Amicalul Steaua – Viitorul Tg Jiu nu va mai avea loc! Având în vedere că meciul oficial contra celor de la Viitorul Tg Jiu a fost programat în etapa a doua, partida amicală, care ar fi trebuit să se desfășoare, sâmbătă, 24 iulie, nu va mai avea loc. În locul acestui meci de pregătire, echipa noastră va evolua împotriva celor de la Unirea Constanța, pe care o vom întâlni în campionat în etapa a 17-a”, a anunțat Steaua pe site-ul oficial.

Nu se ştie încă cu cine va disputa ACS Viitorul amicalul de sâmbătă, echipa fiind extrem de deficitară la comunicarea cu presa sau suporterii.

Vizualizări: 405

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: