Reunire cu 12 jucătoare din vechiul lot la CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu s-a reunit în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2021-2022. La reunire s-au prezentat 12 jucătoare care au activat și sezonul trecut dar şi o serie de noi achiziţii sau jucătoare aflate în probe.

La reunirea programată la Stadionul Municipal s-au prezentat un număr de 12 jucătoare din lotul care a evoluat sezonul trecut: Valentina Toader, Mădălina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză, Irina Neacșu, Mihaela Obedeanu și Anna Ivanenko.  La reunire au fost prezente și noile achiziții ale CSM-ului: Cristina Elena Popovici, Iulia Maria Andrei, Mădălina Pal și Ioana Daniela Toader. Popovici evoluează pe postul de portar și vine de la CSM Deva iar Pal vine de la Neptun Constanța și evoluează ca extremă stânga. Andrei evoluează ca inter stânga și vine de la Dacia Mioveni de unde a venit și Daniela Toader, sora geamănă a Valentinei Toader. Daniela va evolua, la fel ca sora ei, tot ca pivot la CSM Târgu Jiu.

În următoarele zile sunt așteptate să se alăture lotului și alte jucătoare cu care oficialii clubului gorjean sunt aproape de a semna contractele.

Handbalistele au început deja antrenamentele de miercuri dimineaţă, urmând să facă în continuare pregătire fizică în următoarele zile, pentru reacomodare la efort.

Galerie foto


Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: