Mariana Ghițulescu, directoarea susținută de Marcel Romanescu, continuă acțiunile de intimidare a angajaților. Ce spune primarul?

Directoarea Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu", Mariana Ghițulescu, are suportul total al primarului Marcel Romanescu, astfel că Pandurul i-a solicitat acestuia un punct de vedere cu privire la afișarea în teatru a unei liste cu actorii care au semnat o petiție împotriva conducerii. Este vorba despre o parte din lista cu semnatarii unei petiții împotriva directoarei, care a fost trimisă la Instituția Prefectului. Culmea este că lista a apărut la avizier, din neant, fără să înțeleagă cineva care este scopul.

Citeste si: Metode securistice la Teatrul "Elvira Godeanu". Semnatarii unei petiții, la avizierul teatrului 

Primarul Marcel Romanescu a declarat pentru Pandurul că va avea o discuție cu managerul Ghițulescu, pentru a afla ce se întâmplă. Până atunci, acesta speră că lista a fost pusă de altcineva, "un răuvoitor". Totuși, el confirmă că afișarea listei face rău instituției de cultură.

"Nu știu despre ce este vorba. Aveți certitudinea că lista a fost pusă de cei din conducere sau poate a fost pusă de altă persoană, atâta timp cât nu este asumată de nimeni, care este dovada faptului că lista a fost pusă de conducere? Nu cunosc subiectul. Este prima dată când aud. Lista putea fi pusă de oricine. Putea să pună lista și o persoană care voia să facă rău Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu". De unde știu de cine este pusă? Este prima dată când aflu. Nu comentez sursele. Dacă aveți ceva cert, din momentul acela puteți discuta și cu mine ca primar. Eu nu conduc teatrul. Nu eu sunt cel care trebuie să răspund pentru ceea ce s-a întâmplat acolo. Putea să fie un răuvoitor care să pună lista. Asta pot să fac, să mă interesez. O să iau legătura cu doamna manager să văd despre ce este vorba. Nu putem să acuzăm pe cineva înainte să vedem exact care este realitatea".

Realitatea despre care vorbește primarul este aceea că nu se întâmplă nimic în teatru fără să știe Ghițulescu, iar afișarea listei "vinovaților", cei care au îndrăznit să facă acuzații împotriva sa, este cel puțin un act de intimidare și amenințare.

Vizualizări: 2,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: