Marin Golea, dispus să plece de la Pandurii

Administratorul special al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Golea, este gata să renunțe la frâiele grupării de fotbal. Asta după ce i s-ar fi reproșat că nu aduce finanțatori la echipa de fotbal aflată în insolvență. Golea le-a transmis deja asociaților că pleacă dacă aceștia consideră că nu-și face treaba.

Golea spune că sunt sponsori care nu vor să investească într-o afacere coordonată de instituții ale statului. “Sunt anumiți patroni care vor să vină să ne sprijine, să sprijine Pandurii, numai că nu vor să vină unde este statul implicat. Eu m-am oferit să plec. Le-am spus: «domnilor, veniți și puneți pe altcineva în locul meu dacă spuneți că eu nu am făcut treaba bună în perioada asta împreună cu câțiva salariați». Ei au suferit cel mai mult. Ei au trecut prin programul de restructurare. Să sperăm că o ducem înainte. Unii dintre asociați au sperat ca noi să intrăm în faliment după retrogradare”, este mesajul lui Marin Golea.

Golea are încredere în echipă și susține că va reuși să se impună în următoarele meciuri pentru a promova în prima ligă. A motivat și eșecul suferit acasă de Pandurii. Era în data de 20, data limită pentru a-și primi o parte din salariu, nu l-au primit, iar jucătorii nu au dat tot ce au avut mai bun în teren.

„Sunt foarte puține echipe care vor reuși să ne învingă. Singura condiție este ca băieții să primească banii la timp. Noi, fiind în insolvență, am reușit să convingem foarte greu jucătorii să vină la Târgu Jiu. Am mai dat niște avansuri, mai sunt bani, dar avem nevoie de siguranță financiară. Mai avem de luat niște bani după cedarea jucătorilor. Avem bani de luat după Anton sau Chiricheș. Mai avem de luat și de la Federația de Fotbal niște bani. Totuși ideal ar fi ca asociații să vină și ei cu sumele necesare pentru funcționarea echipei. Mai avem datorii de achitat, plăți de făcut la stat”, a mai amintit Golea.

Vizualizări: 671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: