Spălare de sponsori la Pandurii. Reacția lui Sarcină!

Pandurii a jucat luni meciul de la Mioveni cu tricouri albastre, neinscripționate. Au dispărut de pe echipament numele asociaților și cele ale sponsorilor. Asta pentru că de luni bune nimeni nu mai contribuie cu nimic la bugetul echipei. “Sunt sponsor”, susține omul de afaceri Nicolae Sarcină, care crede că tricourile cele bune erau la spălat.

Marin Condescu, președintele USMO și principal creditor al echipei, spune că locul de pe tricouri a fost lăsat liber pentru eventualitatea în care apar firme care vor să sponsorizeze echipa. “Am avut tricouri fără sponsor pentru că nu e niciun sponsor la Pandurii. Când va apărea, va fi pe tricou”, a spus Condescu. Echipamentul a fost unul cu noroc, Pandurii câștigând în deplasare la CS Mioveni, una din echipele puternice din Liga a II-a, cu scorul de 4-0.

Sarcină spune că e sponsor

Patronul grupului de firme Succes, Nicolae Sarcină, a declarat miercuri pentru ProSport că este sponsor la Pandurii, dorind astfel să nege implicarea lui în achiziționarea echipelor ACS Șirineasa (Liga a III-a) și Luceafărul Oradea (Liga a II-a). Sarcină a negociat personal achiziția celor două echipe, dar spune că nu are nicio implicare, doar pentru că nu sunt pe numele lui. În schimb, spune că este sponsor la Pandurii, dar că nu a fost pe tricouri, pentru că echipamentul cel bun era... la spălat. "Ce-i cu tâmpenia asta? Avem echipă bună la Pandurii Târgu Jiu, avem vicecampioană, nu mă interesează pe mine. Toată lumea vrea să-şi facă reclamă pe spatele meu. Nu am nicio treabă cu sportul. Eu am echipă la Târgu Jiu, Pandurii, sunt sponsor acolo, joacă cu Succes-ul pe tricou şi gata, nu mă interesează pe mine alte poveşti. Am alte socoteli. La Mioveni au jucat cu alte tricouri pentru că nu le aveau pe celelalte spălate. Nu am vrut Foresta. Eu dacă îmi doresc o echipă o vreau pe Pandurii, e vicecampioană. Sunt din Târgu Jiu şi mi-aş dori Pandurii. De restul nu mă interesează, alte cluburi. La Şirineasa nu sunt eu. Acolo sunt trei băieţi. La Liga 3 nu mă bag eu, ce treabă am eu acolo. Sunt trei băieţi cuminţi care fac o treabă frumoasă şi foarte bine fac. Luceafărul Oradea e unde se pune harta în cui. Ce să caut eu de la Târgu Jiu la Luceafărul? Să o ia un om de afaceri de acolo, din Oradea", a spus, pentru Liga2.ro, Sarcină.

Presa din Bihor scrie să frații Ghilea s-au înțeles cu Sarcină pentru cedarea echipei încă de marți seara, tranzacția incluzând și baza sportivă de la Sânmartin. Fostul președinte de la Pandurii, Eugen Pârvulescu, ar putea fi președintele clubului de Liga a II-a, dacă este dispus să-și lase postul de la Mediaș. Aproape toți jucătorii de la Luceafărul au plecat spre alte echipe după ce au fost anunțați la începutul săptămânii că echipa de desființează, din cauza rezultatelor proaste.

Vizualizări: 3,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: