Mario Găman a început un drum greu la Pandurii

Antrenorul Mario Găman a preluat Pandurii într-un moment dificil, în Liga 3, cu un adversar redutabil la promovare în serie a 7-a. Misiunea sa este aceea de a readuce echipa în Liga 2, ceea ce înseamnă pentru început calificarea în primele patru echipe după retur şi o muncă mult mai grea după aceea pentru promovare.

Venit ca antrenorul momentului, revelaţia din Liga 3 şi ca tânăr antrenor de succes, Mario Găman are viaţă grea la Pandurii, unde lotul nu este nici unul de jucători cu experienţă, cum are CSM Reşiţa, dar nici unul foarte omogen, pentru că jucătorii au venit pe parcurs, iar alţii au mai şi plecat în timpul pregătirii de vară.

Noul tehnician nu a avut nici răgaz să cunoască bine jucătorii, că a şi avut un prim meci în campionat, fiind destul de dificil să mai schimbe ceva atât de repede, aşa că a lucrat cu ce avea la dispoziţie în acel moment, adică cu aproape o jumătate de lot.

„Nu vreau să vorbesc despre ceea ce a fost înainte şi nu vreau să spun că noi avem bagheta magică şi vom face şi drege că nu e cazul. Nu este uşor să iei o echipă din mers, cu jucători noi, aduşi pe parcursul sezonului, nefăcând toţi pregătirea împreună”, a spus Găman, care cunoaşte totuşi situaţia clubului şi modul cum s-au schimbat an de an, chiar şi de două ori pe an toţi jucătorii.

Lipsa de continuitate din lot şi lipsa de omogenitate au fost până acum cele mai mari probleme pentru că valori individuale au mai apărut la Pandurii, dovadă faptul că cinci jucători au ajuns sezonul trecut la echipe de primă ligă, din România sau din alte state. Şi nici sezoanele trecute Pandurii nu a avut jucători slabi, dovadă faptul că mulţi se regăsesc acum la echipe chiar de top din Liga 1 sau Liga 2.

Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: