A şaptea a fost cu noroc pentru CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a înregistrat prima victorie din actuala ediţie de campionat a Ligii Naţionale abia în etapa a șaptea. Gorjenii s-au impus într-un meci contând pentru etapa a-7-a din LNBM, în deplasare, pe terenul echipei CSU Sibiu, scor 87-80.

Ghinioniști de multe ori, uneori cu accidentări în lot, dar și cu o programare mai dificilă în prima parte a sezonului în care au jucat cu campioana, dar și cu câștigătoarea cupei, baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au reușit prima victorie a sezonului. A venit destul de greu, în etapa a șaptea, dar este cu atât  mai importantă cu cât s-a obţinut în faţa uneia dintre vecinele de clasament.

Antrenorul Jordanco Davitkov a început meciul din Ardeal cu următorul „5”: Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie.

Baschetbaliştii grupării gorjene au intrat hotărâţi pe parchetul Sălii „Transilvania” din Sibiu pentru a obţine un rezultat pozitiv, doar că bilanţul din primele etape apăsa greu pe chipurile jucătorilor, dar şi a celor din staff-ul tehnic al echipei.

S-a văzut acest lucru în primele secvenţe ale meciului când echipa gazdă s-a instalat la conducere pe tabelă dar totuşi primul sfert s-a încheiat cu CSM Târgu Jiu în avantaj, scor 23-17. Sfertul doi s-a încheiat la egalitate, 18-18, dar CSM Târgu Jiu a intrat la vestiare cu un avans de 6 puncte obţinut din primul act, scor 41-35. Sfertul trei s-a încheiat la egalitate, 24-24, iar la general, CSM Târgu Jiu a menţinut avansul de 6 puncte obţinut în actul de debut, scor 65-59. Formaţia gorjeană a câştigat şi ultimul act cu 22-21, dar cel mai important, CSM a plecat de la Sibiu cu o victorie extrem de importantă, prima din actuala stagiune a LNBM.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: