Se ştiu sferturile de finală ale Cupei României la judeţ

La sediul AJF Gorj a a vut loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale fazei judeţene a Cupei României. A doua competiţie de seniori de la judeţ nu a mai avut parte de multe competitoare, motivele fiind aceleaşi care au redus numărul de echipe şi în campionatul judeţean.

După ce s-au jucat două faze ale Cupei României la nivel de judeţ, s-au stabilit în cursul acestei săptămâni şi sferturile de finală ale acestei întreceri organizate de AJF Gorj, competiţie la finalul căreia va fi desemnată câştigătoarea cupei la judeţ, dar şi echipa care va merge mai departe, în faza naţională a competiţiei care va fi organizată de FRF.

În urnă s-au introdus opt nume de echipe, şapte calificate din optimi şi una calificată direct din sferturi, după ce a rămas fără adversar. Norocoasa Viitorul Negomir nu a mai avut parte de noroc la tragerea din cupă unde va da peste liderul de la judeţ, Jiul Rovinari, cea care pare cea mai în formă echipă a startului de sezon.

Un meci interesant se dispută şi la Turceni, unde echipa locală primeşte vizita celor de la Petrolul Bustuchin.  Celelalte două jocuri din această fază a cupei se joacă la Băleşti, unde vine Minerul Mătăsari, şi la Dragoteşti, unde va merge a opta echipă calificată, Petrolul Stoina.

AJF Gorj a anunţat şi data de disputare a jocurilor care a fost stabilită pentru miercuri,10 noiembrie 2021, cu începere de la ora 15:00.

Sferturi de finală – Cupa României Gorj

Internațional Bălesti - Minerul II Mătăsari

Unirea Drăgotesti -Petrolul Stoina

Viitorul Negomir - Jiul Rovinari

CSO Turceni - Petrolul Bustuchin

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: