Marius Baldovin va juca în Las Fierbinţi

Folcloristul gorjean Marius Baldovin, cunoscut în urma scandalurilor din show-urile televizate, va juca în serialul românesc de comedie „Las Fierbinţi”. Surse din anturajul lui Baldovin spun că acesta a primit deja un rol negativ, pe care-l va interpreta începând din luna februarie. Contactat telefonic, Baldovin a confirmat faptul că se pregăteşte de filmări.

Marius Baldovin, folcloristul care a devenit cunoscut în urma scandalurilor amoroase cu vedete gen Sânziana Buruiană sau Oana Zăvoranu, va juca în serialul de comedie „Las Fierbinţi”. Baldovin a confirmat faptul că a trecut cu brio de casting. „Într-adevăr, am primit un rol în „Las Fierbinţi”. M-am înscris pe site-ul lor, am participat la un casting la Bucureşti, iar peste o săptămână voi merge să semnez contractul. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această realizare, este cea mai bună ofertă din viaţa mea. În ianuarie se vor face filmările, iar din februarie încep filmările pentru următorul sezon”, a declarat Marius Baldovin.

Acesta este convins că va reuşi să-şi interpreteze foarte bine rolul. „Mi-am dorit foarte mult să joc într-un serial, sper că mă voi descurca. Dacă m-am descurcat eu în scandaluri regizate, de ce să nu mă descurc şi aici? Am avut foarte multe apariţii la emisiunile de cancan şi cred că mă cunoşteau şi ei de pe la televizor”, a precizat Marius Baldovin. Acesta urmează să joace alături de actorul Toma Cuzin, gorjeanul care-l interpretează pe Firicel. Toma Cuzin este originar din comuna Peştişani. „Este o onoare pentru mine să joc într-un serial alături de actori renumiţi, precum Toma Cuzin. Firicel este tot din Gorj, dar eu l-am cunoscut la un eveniment, la Călăraşi, unde a participat şi el împreună cu soţia lui, ea este din Călăraşi, iar eu am cântat la acel eveniment”, spune Baldovin.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: