Maronidis scapă de arest

Omul de afaceri din Târgu Jiu, acuzat de sex cu minore, ar putea scăpa de arestul preventiv. Judecătoria Târgu Jiu nu a aprobat luni cererii procurorilor de prelungire a măsurii arestării preventive și a dispus plasarea lui Maronidis în arest la domiciliu.

„Înlocuieşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Maronidis Laurențiu Gheorghe, cercetat pentru săvârșirea unei infracţiuni de act sexual cu un minor, în formă continuată, (5 acte materiale) şi unei infracţiuni de act sexual cu un minor cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, potrivit deciziei de luni a Judecătoriei Târgu Jiu.

Instanța a desemnat Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul IPJ Gorj să exercite supravegherea afaceristului, „inclusiv prin pătrunderea în imobilul unde se execută măsura, fără învoirea inculpatului sau a persoanelor care locuiesc împreună cu acesta”.

Sentința nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore.

Afaceristul este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore de 15 ani în complexul de agrement pe care îl deţine la Târgu Jiu. Bărbatul de 47 de ani se află în arest de la sfârșitul lunii august.

Vizualizări: 2,706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: