Martori din dosarul Turceni-Rovinari, agresaţi de poliţişti

Doi dintre martorii care au contribuit la inculparea fostului premier Victor Ponta si senatorul Dan Sova, in dosarul Turceni-Rovinari, ii reclama la DNA chiar pe politistii care ar trebui sa ii protejeze, titrează Pro TV.

Potrivit stirileprotv.ro, sambata, unul dintre martori a fost incatusat de ofiteri chiar in fata blocului in care locuieste si dus cu forta in sectia de politie.

Simona Ciurcu si Alin Brancusi sunt doi fost angajati ai Casei de avocatura "Dan Sova", dar si doi dintre cei mai importanti martori ai acuzarii. Sunt cei care au povestit cum ar fi incercat senatorul Dan Sova sa musamalizeze aceasta poveste in care trebuie sa dea socoteala pentru acuzatii de coruptie, dar, mai ales, cum s-au intocmit acele documente care ar fi stat la baza platilor facutre catre Victor Ponta.

Din august 2015, cei doi au fost inclusi intr-un program de protectie, fiind considerati martori amenintati, intrucat ar fi primit mai multe amenintari, iar de protectia lor se ocupa ofiterii de la Politia Capitalei.

Martorii spun ca sunt sicanati si chiar agresati de politistii care ar trebui sa ii apere, ultumul incident, filmat cu telefonul mobil, avand loc sambata. Luni, cei doi au cerut sa li se clarifice statutul lor. Ei spun ca nu si-au dat acordul in scris pentru ca politistii sa-i protejeze.

Stirea si video aici

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: