Mașină de Poliție făcută praf de un șofer care fugea de oamenii legii

Un jandarm a ajuns la Urgențe, noaptea trecută, după ce mașina în care se afla a fost făcută praf de un tânăr care fugea de Poliție. Un echipaj de Poliție din Bumbesti-Jiu i-a făcut semn să oprească, dar acesta și-a continuat drumul. 

Oamenii legii au pornit în urmărirea lui și au cerut sprijinul colegilor de la Târgu Jiu. Pe centura municipiului, un echipaj care a vrut să blocheze șoferul fugar a fost lovit în plin. Mașina a fost făcută praf, iar un jandarm a fost rănit. 

"O autospecială de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă regulamentar de un agent de poliție, a încercat să oprească autoturismul în cauză, acesta din urmă intrând în coliziune cu autospeciala.

În urma impactului a rezultat rănirea unui jandarm, aflat în autospeciala de poliție, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, a rezultat avarierea autospecialei de poliție", transmite IPJ Gorj.

Conducătorul auto care a provocat accidentul este un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu. Acesta s-a ales cu dosar penal. 

Vizualizări: 2,688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: