Un actor canadian celebru promovează conferința VREM din Târgu Jiu

Sociologul Gelu Duminică și fosta deputată Adriana Săftoiu sunt speakeri la Conferința VREM, organizată anual de profesoara de engleză de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”,  Dana Constantinescu. Anul acesta, VREM are loc la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, de la ora 18:00. Conferința de la Târgu Jiu este promovată într-un fel inedit, Dana Constantinescu postând un mesaj de la actorul canadian Alan Van Sprang. 


Tema conferinței de anul acesta ”Asumarea identității”.

”How cool is this??  Alan Van Sprang, actorul din Star Trek Discovery, Reign, The Tudors, Shadowhunters, Titans etc salută conferința V.R.E.M. de la Târgu Jiu”, a scris Dana Constantinescu pe Facebook!

Aceasta a postat un video cu Alan Van Sprang în care vorbește despre această conferință: ”Este nevoie de mult curaj să fii tu însuți, dar este important să-ți găsești identitatea, să o asumi și să te bucuri de ea”, a transmis actorul.


Aceasta este a șasea ediție a conferinței VREM și a început cu dorința Danei Constantinescu de a le oferi elevilor și tinerilor din Târgu Jiu întâlniri speciale, din care se poate învăța și care să îi inspire. De-a lungul timpului, la Târgu Jiu au venit Cornel Ilie (Vunk), Melania Medeleanu (Magic, Zi de Bine), Edy Chereji (Untold), Catalin Stefanescu (TVR), Vasile Bănescu (BOR), etc.

Galerie foto



Vizualizări: 1,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: