Maşină de poliţie, lovită de un şofer care a crezut că e radar

Doi poliţişti au fost răniţi miercuri într-un accident produs pe DN 10, în localitatea buzoiană Măgura, după ce autospeciala în care se aflau a fost lovită de un autoturism, al cărui şofer, crezând că maşina poliţiei este echipată cu radar, a vrut să frâneze, însă a derapat.

Din primele date de la faţa locului furnizate de IPJ Buzău a reieşit că este vorba de o coliziune între autoutilitară condusă pe direcţia Braşov către Buzău de către un şofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura şi o autospecială de poliţie, care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto, de 34 de ani.

Se pare că şoferul autoutilitarei s-ar fi speriat când a observat maşina de Poliţie, crezând că e vorba de radar, ar fi frânat, moment în care ar fi derapat şi a lovit autospeciala de Poliţie, relatează news.ro. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi poliţişti din autospecială, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani, care au fost preluaţi de ambulanţă în vederea evaluării medicale şi acordării îngrijirilor de specialitate.

Vizualizări: 13,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: