Mașină distrusă, proprietar bătut

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Grădiștea, judeţul Vâlcea, a sesizat vineri poliția din Târgu Cărbunești - Gorj, cu privire la faptul că o persoană i-a distrus autoturismul și l-a agresat fizic.  

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că apelantul, în timp ce se afla la domiciliul unei cunoștințe, pe raza comunei Bărbătești, un tânăr de 25 de ani, din localitate, a pătruns fără drept în curtea locuinței și a distrus apelantului luneta spate și o anvelopă de la autoturismul personal. În momentul în care apelantul a ieșit din locuință să-l domolească pe tânăr, acesta l-a agresat fizic cu un obiect contondent, după care s-au agresat reciproc. În urma conflictului, ambele persoane au suferit mai multe leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale", arată IPJ Gorj într-un comunicat.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere. (A.A.)

foto arhiva

Vizualizări: 2,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: