Mașină într-un cap de pod. Patru adulți și un copil în autoturism!

Accident duminică la Plopșoru, în județul Gorj. O mașină în care se aflau patru adulți și un copil a intrat într-un cap de pod.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Poliția au intervenit la fața locului. "S-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și două echipaje SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 3 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 5 victime (2 barbati, 2 femei si un copil in varsta de 4 ani). În urma impactului, un bărbat și o femeie au rămas încarcerați, fiind nevoie de intervenția echipajelor profesioniste din cadrul instituției noastre pentru extragerea din autovehicule", a transmis ISU Gorj.

Victimele erau conștiente și au fost evaluate medical la fața locului, urmând să fie transportate la spital. Copilul a suferit leziuni ușoare.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, un bărbat de 31 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopșoru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducatorului auto și a trei persoane cu vârste cuprinse între 29 si 63 de ani, din orașul Filiași, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conducătorului auto urmând să-i fie recoltate probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a mai precizat Poliția.

Galerie foto


Vizualizări: 27,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: