Mașină lăsată cu cheile în contact, furată. update: Găsită în Vîlcea

Polițiști din cadrul Secției 5 de Politie Rurală Rovinari au fost sesizaţi miercuri dimineață de către un bărbat de 37 de ani, din comuna Bîlteni, cu privire la faptul că, în noaptea de 28/29 iulie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul personal din fața locuinței.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, iar din verificările efectuate s-a constatat faptul că apelantul, în seara zilei de 28 iulie a.c., a parcat autoturismul în fața locuinței de domiciliu pe care l-a lăsat neasigurat și cu cheile în contact", arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

actualizare: Mașina a fost găsită. "Autoturismul sustras în această dimineață de pe raza comunei Bâlteni a fost identificat de polițiști pe raza comunei Slătioara, județul Vâlcea.
Un bărbat, de 69 de ani, bănuit de săvârșirea infracţiunii de furt calificat, se află în custodia polițiștilor, cercetările continuând în vederea documentării activității infracționale", a transmis miercuri după-amiază IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: