Mașini făcute praf, două persoane la spital

Un accident rutier cu două victime a avut loc joi pe raza municipiului Motru, satul Roșiuța. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că, în urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, o tânără de 19 și un bărbat de 67 de ani.

Echipajele de intervenție le-au acordat victimelor primul ajutor calificat la fața locului, iar ulterior le-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Motru pentru investigații medicale suplimentare.

actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 67 de ani, din
municipiul Motru, la ieșirea din curtea locuinței cu un autoturism, a fost acroșat de un autoturism care se deplasa pe DN 67 Roșiuța, condus de un tânăr de 22 de ani, din municipiul Motru.

"În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei tinere de 19 ani, din municipiul Motru, pasageră în autoturismul care se deplasa pe DN 67 și a conducătorului auto de 67 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a precizat IPJ Gorj.

Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ la conducătorul auto de 22 de ani, iar în cazul conducătorului auto de 67 de ani a rezultat o concentrație de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 3,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: