Vezi ce cazuri rezolvă detectivii particulari din Târgu Jiu

Detectivii particulari din Târgu Jiu nu duc lipsă de cazuri. Tarifele practicate de aceștia se discută cu fiecare client în parte, în funcție de cazul pe care îl au de rezolvat, dar și de timpul necesar pentru soluționare.

O astfel de firmă funcționează de trei ani în oraș. Firma este specializată în activități de investigare și supraveghere. Printre serviciile oferite de specialiștii în domeniu se numără activități legate de infidelitate, anturajul copiilor, conduita și moralitatea unor persoane, de seriozitatea și corectitudinea persoanelor fizice și juridice, căutarea unor persoane dispărute, bunurilor care fac obiectul unor litigii și alte servicii solicitate de clienți.

Deși mulți nu știu că în Târgu-Jiu există detectivi particulari, firma a avut până acum câteva zeci de cazuri de soluționat. ”Firma funcționează în Târgu-Jiu de aproximativ3 ani și până în prezent am soluționat aproximativ 20 de cazuri. Majoritatea au fost pentru depistarea unor furturi din magazine și autoturisme, dar am fost solicitați să găsim și peroane dispărute. Vreau să vă spun că cele mai puține solicitări le-am avut pentru infidelități”, a precizat Andrei, reprezentantul firmei.

La fiecare caz se lucrează de la câteva zile până la un an chiar și mai mult, iar tarifele se stabilesc în funcție de complexitatea cazului și perioada de soluționare.

Vizualizări: 4,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: