Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Măsuri în zona Păltiniş după moartea a doi oameni

Doi târgujieni, soț și soție, și-au pierdut viața vinerea trecută, în zona complexului Păltiniș din Târgu Jiu. O mașină condusă de un bărbat din Rovinari i-a spulberat pe cei doi soți, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Autorităţile locale din Târgu Jiu au luat decizia de a monta relantoare în zona complexului comercial, pentru ca astfel de tragedii să nu mai aibă loc. "Miercuri vor fi montate relantoare în apropierea centrului comercial unde există un trafic pietonal intens, iar în lunile care urmează va fi montat și un semafor automatizat, acționat la buton", a anunțat primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu.
Autoritățile locale au spus și că în zonă existau indicatoare, dar că semnificația lor nu a fost luată în considerare de șoferul care a accidentat mortal cele două persoane. Marius Mărgineanu, șoferul BMW-ului care i-a accidentat mortal pe cei doi târgujieni, a primit 20 de zile de arest preventiv.

Vizualizări: 1,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: