Măsurile anunțate de Weber pentru primarii PSD care l-au susținut pe Iordache

Alegerile parlamentare au luat sfârșit, iar rezultate acestui scrutin poziționează Partidul Social Democrat pe primul loc. La Gorj, social-democrații i-au învins pe liberali, având un număr considerabil de voturi în fața acestora. Chiar și așa, cei de la PSD Gorj spun că urmează să aibă loc ședințe de analiză în cadrul organizației, privind rezultatele.

În județul Gorj, social-democrații s-au impus cu circa 40%, însă există anumite nemulțumiri. Au fost primari de la PSD care ar fi făcut campanie electorală pentru liberali. Acest lucru i-a cam deranjat pe șefii Partidului Social Democrat de la Gorj, afirmând că se vor face analize serioase. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj și președintele executiv al PSD Gorj spune că se vor face analize serioase în acest sens.

”Vom avea o discuție în Biroul Politic Județean, dar și în Consiliul Politic Județean. Vom analiza și împreună cu colegii primari, dar și cu președinții de organizații. Se vor lua măsurile care se impun. Nu putem lua decizii de unii singuri. Aceste analize vor fi făcute”, a spus Cosmin Popescu.

Liderul PSD de la Gorj, Mihai Weber, spune că se vor măsuri cu cei care nu au susținut partidul pentru acest scrutin: ”Vom lua măsuri de la cele mai ușoare, până la cele mai radicale. Nu ne jucăm. Dacă nu vor să mai stea lângă noi sunt liber să plece. Nu îi ținem cu forța. Faptul că s-a conturat o echipă puternică în Gorj, pe noi ne mulțumește”,a spus Weber, la Radio Infinit.


Partidul Social Democrat Gorj speră ca în urma scorului să obțină 3 mandate de deputat, în urma redistribuirii.

Vizualizări: 3,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: