McDonald’s, aproape gata de deschidere. Romanescu: Sper să ne întâlnim la un burger

Lucrările la restaurantul McDonald’s din municipiul Târgu Jiu se află pe ultima sută de metri! Clădirea a fost finalizată, iar acum se lucrează la amenajarea interiorului. Cel mai așteptat restaurant din Târgu Jiu își va deschide porțile peste doar o săptămână.


Miercuri, 14 decembrie, se va deschide oficial restaurantul McDonald’s. Acesta a fost amenajat în zona de sud a orașului și reprezintă, în opinia primarului Marcel Romanescu, investiția care a stârnit cele mai multe întrebări și reacții din partea populației.
„A venit și luna decembrie, cu parfum de vacanță, și deja tinerii se gândesc la zilele libere și distracția mult așteptate la fiecare sfârșit de an.
Și ca să-i liniștim pe cei ce ne tot scriu în ultima perioadă, iată că restaurantul McDonald’s este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschidere. 14 decembrie rămâne data inaugurării și trebuie să mărturisesc că niciun alt obiectiv din oraș nu a atras atâtea întrebări și reacții ca acest restaurant.


Se apropie și momentul în care municipiul Târgu Jiu devine Capitala Tineretului din România și cred că programul încărcat, pregătit cu această ocazie pentru anul viitor, va naște la fel de mult interes. Până atunci, însă, noi traversăm o perioadă foarte aglomerată și sper să ne întâlnim, într-o mică pauză, fie și pentru câteva minute, la un burger.
Să aveți o săptămână minunată!”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 2,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: