Un primar din Gorj a organizat întâlniri pe sate, cu cetățenii

Un edil din județul Gorj, aflat la primul mandat, a vrut să afle cum este văzut de cetățeni, după doi ani de când a preluat frâiele comunei. A decis să organizeze întâlniri cu cetățenii din fiecare sat pentru a le expune realizările dar și proiecte viitoare dar a vrut să afle și cum este perceput de cetățenii localității și cu ce probleme se confruntă aceștia.

Este vorba de edilul din comuna Ciuperceni, Daniel Dobrescu. ”Mi s-a părut o chestie de bun simț să facem aceste adunări cetățenești pe fiecare sat, la împlinirea a doi ani de mandat. Le-am explicat oamenilor ce proiecte avem, ce am realizat și ce ne propunem pe viitor. A fost mai mult o dare de seamă”, a explicat edilul.

Din păcate cetățenii nu au fost foarte receptivi la inițiativa edilului. ”Oamenii nu au fost foarte receptivi. Într-un sat au fost mai mulți, în altul mai puțini.  Am sesizat că cetățenii nu prea dau curs acestor invitații. Cele mai multe nemulțumiri cu care au venit la întâlniri sunt legate de fond funciar. Eu consider că mi-am atins obiectivele”, a mai precizat Daniel Dobrescu.

Vizualizări: 1,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: