Meci istoric, sâmbătă, pentru CSM Târgu Jiu!

Clubul Primăriei Târgu Jiu va consemna sâmbătă un meci istoric, primul joc de cupe europene pentru echipa de handbal feminin. CSM Târgu Jiu va juca cu suedezele de la HK Onnereds în turul 3 preliminar al EHF European League Women.

Meciul de sâmbătă constituie debutul în cupele europene pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu și cel mai important meci al anului. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se pregătește să bifeze cu această ocazie o premieră istorică. CSM Târgu Jiu va disputa o dublă istorică, pe teren propriu, ân zilele de 18 și 19 noiembrie, cu gruparea suedeză HK Onnereds, în Turul 3 preliminar din EHF European League Women.

„Doar câteva ore ne mai despart de debutul european al CSM Târgu Jiu. Liviu Andrieș și handbalistele sale se pregătesc să scrie o nouă pagină în istoria clubului și a sportului gorjean. Este o premieră pentru o echipă de handbal feminin din Târgu-Jiu să evolueze în cupele europene, o realizare enormă pentru o formație înființată de puțin timp”, anunță clubul primăriei pe pagina oficială.

După primul sezon pe prima scenă a handbalului românesc, în care a avut o evoluție extrem de apreciată și în care a reușit performanța de a juca finala Cupei României, CSM Târgu Jiu și-a câștigat dreptul de a reprezenta România în cupele europene. Gruparea gorjeană a intrat în urna pentru Turul 3 din EHF European League Women, iar sorții i-au scos în cale o reprezentantă a handbalului suedez, HK Onnereds, gruparea care a terminat sezonul trecut pe locul 3 în Suedia.

În Turul 2 preliminar, Onnereds HK a trecut de austriecele de la Hypo Niederosterreich.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: