Meci nul, penalti ratat de Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, 0-0, primul joc de verificare disputat în stagiul din Austria, în compania ungurilor de la Nyíregyháza Spartacus. A fost un meci în care antrenorul Grigoraş a schimbat complet echipa la pauză şi în care pandurul Cornel Predescu a ratat o lovitură de la 11 metri.

Pandurii a ratat câteva ocazii de gol prin Anton, Elton, Pleaşcă sau Ciucur, iar cea mai mare şansă i-a aparţinut lui Cornel Predescu, cel care a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 47. La doar 3 minute după ratarea acestei lovituri de pedeapsă, Predescu s-a accidentat uşor şi a fost schimbat cu tânărul Şendroiu. Petre Grigoraş a folosit toţi jucătorii din lot cu excepţia portarului Pedro Mingote.

Grigoraş: Suntem într-o perioadă de acumulări

Antrenorul Petre Grigoraş susţine că nu scorul a fost important la acest meci. "Era pe undeva normal în această perioadă de pregătire să nu avem prospeţime şi prea multe relaţii de joc, suntem încă într-o perioadă de acumulări, nu suntem într-o perioadă în care putem spune că mâine suntem gata să începem campionatul. N-am urmărit în mod special rezultatul, ci să le dau la fiecare câte 45 de minute după un antrenament foarte bun de dimineaţă. Şi în următoarea partidă o să le dau câte 45 de minute, în această perioadă de acumulări, urmând ca de săptămâna viitoare să mă orientez spre un prim 11, atunci o să aibă posibilitatea să joace mai mult şi bineînţeles că şi jocul va creşte în calitate, iar rezultatele vor fi bune", a declarat Petre Grigoraş pentru site-ul oficial al clubului.

Debutul lui Iorga, încurajator

Laurenţiu Iorga a debutat la Pandurii în acest amical. Iorga a fost introdus titular de către antrenorul Petre Grigoraş şi a rămas pe teren pentru primele 45 de minute. "Îl cunosc foarte bine, îl ştiu de la 18 ani, eu spun că este un câştig pentru echipă şi se va impune, va veni cu un plus pentru echipă iar asta ne şi dorim", a comentat Petre Grigoraş cu referire la jucătorul pe care l-a antrenat în trecut şi la Oţelul Galaţi.

Petre Grigoraş a vorbit şi despre evoluţia lui Mihai Răduţ, mijlocaş aflat la al doilea amical în această vară sub culorile pandurilor după acel 1-0 cu Gaz Metan Mediaş. "Îl aştept să se integreze cât mai repede, e normal că are nevoie de ceva timp, a trecut un an şi ceva în care a evoluat foarte puţin, nu este uşor pentru un jucător să treacă printr-o astfel de perioadă. Îl aştept, am încredere în el şi sunt convins că ne va ajuta”.

Pandurii, prima repriză:

Stanca - Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovic - Breeveld, Anton (cpt.), Răduţ - Iorga, Matulevicius, Shalaj

Pandurii, repriza a doua:

Gliwa - Pleaşcă (cpt.), Pîrvulescu, Negrescu, Nicoară - Pană, Elton, C. Predescu (Şendroiu, min. 50, A. Predescu, min. 75) - Buleică, M. Roman, Ciucur

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: